Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Groninger Museum verlengt tentoonstelling over The Rolling Stones

De tentoonstelling is verlengd zodat het publiek alsnog de kans krijgt om te komen kijken.

The Rolling Stones

De tentoonstelling 'The Rolling Stones – Unzipped' wordt met een maand verlengd tot en met 28 maart 2021. De populaire expositie over de wereldberoemde rockband zou oorspronkelijk tot en met 28 februari te zien zijn in het Groninger Museum. Maar nu het museum langer gesloten blijft vanwege het coronavirus, is besloten de tentoonstelling te verlengen zodat het publiek alsnog de kans krijgt om te komen kijken.

Over The Rolling Stones – Unzipped
De expositie toont ruim 400 originele objecten uit de verzameling van de Stones. Niet alleen instrumenten en stage designs zijn te zien, maar ook zeldzame audiofragmenten, persoonlijke dagboeken, iconische kostuums, postermateriaal, albumcovers en zelfs hun studio. Aangevuld met uniek filmmateriaal en interactieve technologie, geeft de tentoonstelling een uitgebreide inkijk in 50 jaar geschiedenis van de band en de carrières van Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood. Centraal staat het muzikale erfgoed dat de Rolling Stones van een bluesband in de jaren 60 deed uitgroeien tot de inspirerende culture iconen.

Zodra bekend is wanneer het museum weer open mag, volgt er meer informatie over de start van de ticketverkoop. Houd daarom de website van het Groninger Museum in de gaten.

Uittips
  • Groninger Museum
  • The Rolling Stones Archive, Groninger Museum