Lifestylemagazine over Noord-Nederland

17/12: Winterwandeling bij Buitencentrum Drents-Friese Wold

Op zondag 17 december kun je met een natuurgids van Staatsbosbeheer een leuke winterwandeling maken door de prachtige omgeving. De tocht is geschikt voor jong en oud! 

Tekst: Staatsbosbeheer | Beeld: Ineke van Os

Op zondag 17 december kun je met een natuurgids van Staatsbosbeheer een leuke winterwandeling maken door de prachtige omgeving. De tocht is geschikt voor jong en oud! 

Laat je niet weerhouden door de kou, maar ga lekker struinen door de bossen! De gids neemt je mee voor een leuke en gevarieerde wandeling. Hij zal je van alles laten zien over de natuur in de winter. Ook de sporen van dieren komen aan de orde, dus laat je verrassen en ontdek welke dieren en vogels er allemaal in het bos leven! Mocht er sneeuw liggen, dan wordt het helemaal spannend! Je kunt dan nog makkelijker de sporen van de dieren in de sneeuw ontdekken. Voor zowel kinderen als volwassenen een leuke en leerzame ervaring.

Het Buitencentrum is het startpunt voor verschillende wandel-, fiets- en ruiterroutes, bijzondere routes voor kinderen en leuke activiteiten. Buitencentrum Drents-FrieseWold is zeker een bezoekje waard, we hebben een leuke expositie, filmzaal en nog veel meer. Bent u op zoek naar originele cadeautjes kijk dan rustig rond in onze gezellige winkel.

Informatie

Start: 17 december 10.00 - 12.00uur

Locatie: Buitencentrum Drents-Friese Wold, Terwisscha 6a, 8426 SJ Appelscha

Kosten: € 5,00 kinderen tot 12 jaar: € 2,50 

Aanmelden noodzakelijk: 0516-464020 of e-mail drentsfriesewold@staatsbosbeheer.nl

Voor meer informatie en overige activiteiten kunt u kijken op www.staatsbosbeheer.nl/DrentsFrieseWold