Lifestylemagazine over Noord-Nederland

20/1: Streekmarkt Verhildersum

Kom ontdekken en genieten en begin het jaar goed met (h)eerlijke producten van de Streekmarkt Verhildersum.

Tekst: Streekmarkt Verhildersum | Beeld: SuzanaMarinkovic / iStock

Het nieuwe jaar is weer begonnen, vol beloften en goede voornemens. Menigeen heeft zich voorgenomen meer te gaan bewegen en nog gezonder te gaan eten. De Streekmarkt is een ideale manier om gezond en heerlijk eten te ontdekken.

Veel ambachtelijke producten komen uit eigen streek en land. Van heerlijk brood, boeren kaas, appelsap vol vitamines, honing, groente, vlees en nog veel meer. Spliterwten voor de erwtensoep, boerenkool voor de stamppot, een stukje spek of worst hoort er bij. Aangevuld met wat liefhebbers van verder weg halen. Want gepassioneerde boeren, makers, te lers, imkers, bakkers en brouwers vind je immers overal. Kom kijken wat boeren zelf telen en verbouwen. Wat gedreven ondernemers uit binnen – en buitenland halen en hier verkopen. Wat echte liefhebbers en kenners over hun product te vertellen hebben. Want eten is veel lekkerder als het van een bro n komt die je kent. Eten met een verhaal! Ontmoet op de Streekmarkt de makers en verkopers . En blijf wat langer om te proeven, kijken, ruiken en te kopen en voor de gezelligheid – kortom: te beleven!

De streekmarkt is op zaterdag 20 januari van 10.00 tot 16.00 uur in de Museumboerderij van Verhildersum (Dijkstilsterweg 4 te Leens) en gratis toegankelijk. Meer informatie vindt u op

verhildersum.nl

Volg het landgoed ook op facebook en twitter!

www.facebook.com/verhildersum

of @verhildersum