Lifestylemagazine over Noord-Nederland

21/2 en 28/2: Winterwandeling Buitencentrum Boomkroonpad

In de voorjaarsvakantie kun je op woensdag een mooie winterwandeling maken bij Buitencentrum Boomkroonpad! Op woensdag  21 en 28 februari kun je met een gids van Staatsbosbeheer een leuke winter wandeling maken door de prachtige omgeving.

Tekst: Staatsbosbeheer Buitencentrum Boomkroonpad | Foto: Ineke van Os

In de voorjaarsvakantie kun je op woensdag een mooie winterwandeling maken bij Buitencentrum Boomkroonpad! Op woensdag  21 en 28 februari kun je met een gids van Staatsbosbeheer een leuke winter wandeling maken door de prachtige omgeving. De tocht is geschikt voor jong en oud!

Laat je niet weerhouden door de kou, maar ga lekker struinen door de Drentse bossen! De gids neemt je mee voor een leuke en gevarieerde wandeling. Hij zal je van alles laten zien over de natuur in de winter. Ook de sporen van dieren komen aan de orde, dus laat je verrassen en ontdek welke dieren en vogels er allemaal in het bos leven! Mocht er sneeuw liggen, dan wordt het helemaal spannend! Je kunt dan nog makkelijker de sporen van de dieren in de sneeuw ontdekken. Voor zowel kinderen als volwassenen een leuke en leerzame ervaring.

Informatie

De winterse wandelingen vinden plaats op woensdag 21 en 28 februari.

De wandelingen starten om 13.30 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad en duren ongeveer 1,5 uur tot 2 uur.

De kosten zijn € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

Graag vooraf aanmelden: 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl    

Plaats: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen.

Voor meer informatie en overige activiteiten kunt u kijken op staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad