Lifestylemagazine over Noord-Nederland

21/5: Lange Pinksterwandeling door Drents-Friese Wold

Tijdens een ontspannen, vier uur durende struintocht wandelt u door de mooie afwisselende natuur van het Drents-Friese Wold. De gids vertelt u onderweg interessante wetenswaardigheden over de omgeving.

Tekst: Staatsbosbeheer | Foto: Ineke van Os

Wandel je mee op tweede Pinksterdag  met de gids van Staatsbosbeheer? Tijdens een ontspannen, vier uur durende struintocht wandelt u door de mooie afwisselende natuur van het Drents-Friese Wold. De gids vertelt u onderweg interessante wetenswaardigheden over de omgeving. U wandelt ongeveer 15 kilometer.

Steeds vaker krijgen we de vraag naar de mogelijkheden om langere wandelingen te maken. De gemarkeerde wandelroutes zijn meestal maximaal zo’n 6 kilometer en een groeiend aantal wandelaars wil een dagdeel of dag lang op pad zijn. Op tweede Pinksterdag bestaat de gelegenheid om dit in groepsverband te doen. De natuur is in deze periode op zijn mooist met het frisse groen, de vogelzang is uitbundig: dit is een heerlijke dag om erop uit te trekken!

Datum: maandag 21 mei (2e Pinksterdag)

Tijd: 9.00 – 13.00 uur

Locatie: Buitencentrum Drents-Friese Wold

Kosten: € 8,50 per persoon; kinderen tot 12 jaar € 6,00 inclusief koffie of thee.

Vooraf aanmelden noodzakelijk via onderstaande site. Kijk voor meer informatie en overige activiteiten op staatsbosbeheer.nl/DrentsFrieseWold