Lifestylemagazine over Noord-Nederland

23 en 24 juni: Midsommar Markt bij de Fraeylemaborg

Op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni wordt de Midsommar Markt gehouden bij de Fraeylemaborg in Slochteren. De Midsommar Markt is de Scandinavische markt van het Noorden.

Tekst: Organisatie Midsommar Markt | Foto: Imagebank Sweden

Op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni organiseren wij de Midsommar Markt bij de Fraeylemaborg in Slochteren. De Midsommar Markt is de Scandinavische markt van het Noorden. Wil jij je onderdompelen in Scandinavische sferen? Noteer dan alvast zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018 in je agenda.

De Midsommar Markt is meer dan een markt om heerlijk overheen te struinen. Op de markt kunt u genieten van een diversiteit aan producten. Van lifestyle en eten, tot ambacht en reizen. Alle deelnemers van de Midsommar Markt zijn standhouders met echte Scandinavische waren en ambachten. Daarnaast zullen er ook verschillende activiteiten worden georganiseerd om jong en oud te vermaken. Waaronder je eigen bloemenkrans maken en het versieren van de Midsommarboom. De Midsommarboom is tevens het middelpunt van het dagprogramma. Deze zal onder begeleiding van zang en dans omhoog gehesen worden. Vier je de zomer met ons mee?

Kijk voor meer informatie op midsommarmarkt.nl