Lifestylemagazine over Noord-Nederland

t/m 30 september: tentoonstelling 'Verlaten Oorden' in MOW

Vanwege goede reacties verlengt het MOW, het museum in Bellingwolde, de tentoonstelling 'Verlaten Oorden' tot en met 30 september.

Tekst en foto's: Museum De Oude Wolden (MOW)

Vanwege goede reacties verlengt het MOW, het museum De Oude Wolden in Bellingwolde, de tentoonstelling 'Verlaten Oorden' tot en met 30 september.

Verlaten Oorden toont de werken van Hannie Loor, Tineke Raap, Martine Rijnveld en Henny Wiltjer, allemaal cursisten van kunstenaar Yvonne Struys. Ze portretteerden bijzondere locaties waar de mens niet langer komt. Alle locaties, bijvoorbeeld de inmiddels in restauratie verkerende boerderij aan de Hoofdweg in Bellingwolde, stammen uit de omgeving van het museum. De tentoonstelling, voornamelijk bestaande uit schilderijen, vind je in de ontvangstruimte van het MOW.

Naast Verlaten Oorden kun je nog tot en met dezelfde datum terecht bij de hoofdexpositie 'Contrast' met uiteenlopend werk van Hans Dingjan, Joshua Janssen, Ria van Krieken en Marian Smit. De werken van fijnschilder Lodewijk Bruckman sieren op dit moment de enige vaste zaal van het museum.

Ga voor meer informatie naar  www.museumdeoudewolden.nl