Lifestylemagazine over Noord-Nederland

26 januari: Zin in winter-wandeling

Ervaar de verbinding met de natuur tijdens de intuïtieve wandelingen van Staatsbosbeheer over de Hondsrug

Tekst en foto: Staatsbosbeheer

Ervaar de verbinding met de natuur tijdens de intuïtieve wandelingen van Staatsbosbeheer over de Hondsrug. De komende wandeling op zaterdag 26 januari staat in het teken van "Zin in winter". 

Ieder natuurgebied heeft een eigen sfeer, een eigen energie en het is verrijkend om je hierop af te stemmen en je ermee te verbinden. Je merkt dat het bijdraagt aan (zelf)inzicht, (zelf)vertrouwen en innerlijke kalmte. Omdat we onderdeel zijn van de natuur, maakt ‘buiten zijn’ je meer bewust van je intuïtie; je leert je innerlijke kompas kennen en herkennen, en je ervaart dat je op dat innerlijke kompas kunt vertrouwen. Zo kom je meer in verbinding met jezelf en dat geeft een mooie basis voor je persoonlijke groei.

Elk seizoen kun je meelopen met een nieuwe wandeling, waarbij we afsluiten met verhalen vertellen bij het kampvuur. De wandelingen hebben allemaal een eigen thema. Bij iedere wandeling loop je in een rustig tempo. Onderweg is er tijd voor een meditatie of een mijmering en worden er oefeningen gedaan die je verbinden met de natuur en met jezelf. 

Buitencentrum Boomkroonpad organiseert de Spirit of Nature-wandelingen samen met Gabriëlle Kuijer van Intuitive Trails. Kijk voor meer informatie op www.intuitivetrails.nl

Informatie

Tijd: de Spirit of Nature-wandelingen duren 3 - 4 uur.

Kosten: €25 p.p.

Graag vooraf aanmelden: www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad