Lifestylemagazine over Noord-Nederland

11 t/m 17 maart: fietsactiviteiten in Drenthe

Het fietsjaar 2019 start in Drenthe met een week vol fietsactiviteiten

Tekst: Fiets4Daagse | Foto: iStock

Met Kleintje Fiets4Daagse richting Col du Vam

Het fietsjaar 2019 start in Drenthe met een week vol fietsactiviteiten. In de week van 11 tot en met 17 maart valt er elke dag iets te beleven. Doe mee aan een bedrijvenclinic of een Vam Challenge en voor de geoefende fietser is er de Toerversie van de Ronde van Drenthe. Ook de Drentse Fiets4Daagse doet mee en trakteert de deelnemers op een gratis Kleintje Fiets4Daagse.

Kleintje Fiets4Daagse: vrijdag 15 maart 

Een mooie warming-up voor de Drentse Fiets4Daagse deze zomer is Kleintje Fiets4Daagse. Deelnemers kunnen op vrijdag 15 maart starten tussen 12.00 en 14.00 uur bij Brasserie Diggels in Westerbork (Hoofdstraat 8). Er is een mooie 40 km route uitgezet vanuit Westerbork. Onderweg zijn er verschillende leuke beleefposten, waaronder melkveehouderij Woertink, een kijkje bij de Col du Vam, waar het damespeloton van de Ronde van Drenthe tussen 14:00 – 15:00 uur voorbij komt, en het pittoreske dorpje Orvelte. Bij terugkomst ontvangen deelnemers een leuke attentie en worden beloond met een culinair hapje en drankje.

Doe mee

Deelname is gratis. Opgeven kan door te mailen naar kleintje@fiets4daagse.nl, of op de dag zelf bij Brasserie Diggels in Westerbork. Kijk voor meer informatie over op www.fiets4daagse.nl