Lifestylemagazine over Noord-Nederland

5, 6, 7 april en 4 mei: theatervoorstelling 'Mijn moeder en Schubert'

Het Derde Bedrijf, theatergezelschap voor plussers van VRIJDAG Theater, speelt op 5, 6 en 7 april en 4 mei de nieuwe voorstelling 'Mijn moeder en Schubert'.

Tekst: VRIJDAG | Foto: Mariska de Groot

Als je de vijftig bent gepasseerd kom je in het derde bedrijf van je leven, een ideale tijd om iets nieuws te proberen. Het Derde Bedrijf, theatergezelschap voor plussers van VRIJDAG Theater, speelt op 5, 6 en 7 april en 4 mei de nieuwe voorstelling 'Mijn moeder en Schubert'.

Mijn Moeder en Schubert De theatervoorstelling Mijn moeder en Schubert vertelt het verhaal over drie kinderen, inmiddels allemaal in de zestig, die bij elkaar komen om de trouwdag van hun ouders voor te bereiden. Bij de organisatie van feest komen allerlei spanningen naar boven die te maken hebben met het verleden. Onontkoombaar wordt duidelijk hoe de schaduw van het verleden over het heden hangt.

In Groningen en Roden

Mijn moeder en Schubert speelt op 5, 6 en 7 april in het VRIJDAG Theater aan de Noorderbuitensingel 11 in Groningen (nabij het Noorderplantsoen). Op 4 mei is de voorstelling te zien bij Theater Winsinghhof in Roden. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bijvrijdag.nl/derdebedrijf en www.theaterroden.nl/voorstellingen/2018-2019/theater-na-de-dam.