Lifestylemagazine over Noord-Nederland

10 mei: Stadswandeling “On the Rocks” in Coevorden

Loop op 10 mei 2019 mee met een prachtige wandeling door het historisch centrum van Coevorden, georganiseerd door Magisch Drenthe.

Tekst: Magisch Drenthe | Foto: iStock

Loop op 10 mei 2019 mee met een prachtige wandeling door het historisch centrum van Coevorden, georganiseerd door Magisch Drenthe. Na de wandeling kun je genieten van een zogenaamde high wine of high beer met lekkere “hapas en tapas” van Casa Delicias.

Ook dit jaar organiseert Magisch Drenthe weer een prachtige stadswandeling, dit keer door het historisch centrum van Coevorden. De wandeling is tot stand gekomen in samenwerking met Casa Delicias en heeft als thema “On the Rocks”. Vorig jaar (2018) lanceerde Marketing Drenthe het thema “Oer” en daar horen de Hunebedden van Drenthe bij. Zo kwam Magisch Drenthe samen met Casa Delicias op het idee om de traditionele stadswandeling uit te breiden met een high wine of high beer met heerlijke hapas en tapas. Deze hapas en tapas worden opgemaakt als hunebedden en zo ontstond de stadswandeling “On the Rocks”.

De wandeling vindt plaats op 10 mei en start om 16.00 uur in het Arsenaal (Haven 4) in Coevorden. Daar wordt een kort bezoekje gebracht aan het Stedelijk Museum. Vervolgens gaat de wandeling verder door historisch Coevorden onder leiding van de eigen stadsgids van Magisch Drenthe: Lambert Hans. Lambert neemt je mee in de historie van Coevorden met een wandeling die ongeveer anderhalf uur duurt. Het eindpunt van de wandeling is restaurant Casa Delicias. Na de wandeling wordt er hier heerlijk uitgerust onder het genot van een high wine of high beer inclusief hapas en tapas.

De wandeling inclusief hapjes en drankjes kost €25 per persoon. Wil jij meelopen? Geef je op via info@magischdrenthe.nl of bel naar tel. 0525-525150. Opgeven kan tot 7 mei.