Lifestylemagazine over Noord-Nederland

6 en 7 juli: Midsummer Fair in Zeijen

Proef, snuif en voel op 6 en 7 juli de zomer tijdens de Midsummer Fair.

Tekst: De Oranjerie en redactie Noorderland | Foto's: De Oranjerie

Zaterdag 6 en zondag 7 juli wordt er in en rondom De Oranjerie in Zeijen de Midsummer Fair georganiseerd. Je proeft, snuift en voelt de zomer tijdens dit sfeervolle en hippe tuinfeest.Op de Midsummer Fair kun je zo'n 45 standhouders verwachten. Zij zijn met zorg geselecteerd zodat er een gevarieerde fair van goede kwaliteit is. Door de livemuziek, gezellige terrassen en uitstekende catering is er een gezellige sfeer die kenmerkend is voor een sfeervol en hip tuinfeest. Het terrein zal bovendien op een bijzondere manier worden aangekleed.       

De verschillende standhouders bieden prachtige producten, lekkere hapjes en nog veel meer. Kortom, een weekend vol indrukken waarbij alle zintuigen worden geprikkeld! Rond het thema 'tuin en buitenleven' hebben de bezoekers een keuze uit allerlei bijzondere plantensoorten, tuinhaarden, hamamdoeken, stoere kleinmeubelen, hekwerk en buitenkookproducten.

Op het gebied van curiosa en woondecoraties is het aanbod divers. Je kunt onder andere porselein, kunst en vintage accessoires verwachten. Ook voor traditionele lekkernijen, te ontdekken tijdens de proeverijen, komt de bezoeker ruim aan zijn trekken met vers gerookte zalm, honing,  wijnen, bonbons en andere streekproducten. 

Ook zijn er tijdens de Midsummer Fair diverse demonstraties, zoals zalmroken, zomerse bloemcreaties en houtkachels stoken. Op een typemachine mag de bezoeker zijn of haar gedachten kwijt over de Midsummer fair.

Informatie

Tijd: 11.00-17.00 uur.

Kosten: €3 p.p., kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Meer weten? Ga dan naar www.de-oranjerie.nl.