Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Het jubileumnummer ligt nu in de winkels!

Noorderland bestaat maar liefst 15 jaar! En dat vieren we met een speciaal jubileumnummer.

Tekst: redactie

We trekken de champagnefles open, hangen de slingers op en snijden de taart aan. Het is namelijk feest! En nee, niet alleen omdat de feestdagen eraan komen; wij hebben op de redactie ook nog een andere reden om feest te vieren. Een héle goede reden zelfs. Noorderland bestaat maar liefst 15 jaar! Al 15 jaar lang schrijven we over al het moois dat Groningen, Drenthe en Friesland te bieden hebben. We spreken met bijzondere Noorderlingen, komen op prachtige plekken en staan stil bij culturele hoogtepunten. Dat zorgt ervoor dat het iedere keer een feestje is om een nieuw nummer van Noorderland te maken. Van het bedenken van ideeën tot het moment dat een nieuwe editie uit de drukkerij komt: wij doen, samen met al onze schrijvers en fotografen, ons werk met veel plezier én enorm veel liefde. 

En wie jarig is, trakteert. Daarom verwennen we jou met dit feestelijke jubileumnummer. In dit nummer gaan we langs de oudste feestwinkel van Groningen, nemen we een kijkje bij een champagneboer in Drenthe en brengen we de feestelijke tradities van de “Sinterklaas” van Grou – oftewel Sint Piter – in kaart. Daarnaast blikken we terug op 15 jaar Noorderland. Zo spreken we met drie trotse ambassadeurs uit het noorden en laat onze huisbioloog Kees Boele zien dat de natuur in al die jaren niet heeft stilgestaan.

Kortom, wij zijn ontzettend trots dat deze editie nu voor je ligt. Mede dankzij alle enthousiaste Noorderland-lezers – jij dus! – hebben we deze mijlpaal bereikt. We willen je graag bedanken voor de (jarenlange) betrokkenheid en interesse. Daarom zeggen we: proost mee, pak er zelf ook een gebakje bij en vier samen met ons dit feestelijke moment. 

Dit jubileumnummer is vanaf te koop in de winkels. Gemakkelijk online bestellen? Dat kan ook via deze link