Lifestylemagazine over Noord-Nederland

De nieuwste wintereditie is nu verkrijgbaar

Haal 'm nu snel in huis.

Tekst en foto: redactie Noorderland 

Kom maar op met de sneeuw en schaatskoorts: de nieuwste wintereditie van Noorderland is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels! Ook is deze nu gemakkelijk te bestellen via onze eigen webshop; zo hoef je de deur – met dit koude weer – niet uit. 

Nieuwe wintereditie

Deze nieuwe editie zit weer bomvol inspiratie om het noorden – in dit winterse seizoen – te ontdekken. Want wist je bijvoorbeeld dat een geheim gilde ieder jaar op 17 januari in Dwingeloo samenkomt? Het indrukwekkende verhaal hierover lees je nu in het nieuwe nummer.

Ook bezochten we een “nieuw” natuurgebied in Groningen: ’t Roegwold, dat volgens sommigen zelfs een van de mooiste gebieden van Nederland is. De ideale plek dus om deze winter de benen te strekken.

En over de winter gesproken: wakker de schaatskoorts aan in het enige schaatsmuseum van Friesland, dat vol rariteiten zit – zelfs de bevroren teen van schaatser Tinus Udding is er tentoongesteld!

Daarnaast doken we in de geschiedenisboeken en blikken we terug op de écht barre winters van toen. Laat het ijs en de sneeuwpret maar komen en haal de nieuwe wintereditie van Noorderland dus snel in huis. Deze is tot 20 februari 2024 te koop.