Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Winactie: maak kans op het memospel 'Vlinders van de lage landen'

Silver Studded Blue

Tekst: Kosmos Uitgevers | Fotografie: iStock, Kosmos Uitgevers

Leer de prachtige wereld van vlinders kennen via dit kleurrijke memospel met de 25 meest voorkomende soorten van Nederland en Vlaanderen. Dit spel, geschikt voor jong én oud, is onlangs verschenen en Noorderland mag twee exemplaren weggeven! 

Over het spel
Het Vlinders van de lage landen-memospel, met prachtige illustraties van Veronique Baur, is een leuk geheugenspel voor jong en oud. Het doel is de kaarten met afbeeldingen van de vlinders bij elkaar te zoeken. De artistieke illustraties laten de 25 meest voorkomende soorten vlinders zien van Nederland en Vlaanderen. Een bijgesloten boekje geeft extra toelichting op de verschillende soorten vlinders die in de lage landen te zien zijn. Leuk en leerzaam voor kinderen, maar eigenlijk ook leuk voor alle leeftijden. Een ideaal gezelschapsspel dus voor de hele familie! Dit memospel is een samenwerking met De Vlinderstichting gemaakt.

Winactie

Kans maken op een exemplaar van Vlinders van de lage landen? Op onze Facebookpagina kun je meedoen aan een winactie. Wie weet speel jij binnenkort dit mooie spel en leer je binnen een mum van tijd de meest voorkomende vlindersoorten in Nederland en Vlaanderen te onderscheiden!

Natuur
  • Plebejus argus, Silver Studded Blue Butterfly resting on grass in meadow