Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Vanaf 4 juli: doe mee aan onze fotochallenge!

Woman taking picture from camera in mustard field

Over precies een week start onze fotochallenge in samenwerking met uitgeverij De Vier Windstreken! Zes weken lang kun je via onze socialmedia-kanalen meedoen aan deze wedstrijd, waarbij iedere week in het teken staat van een andere vorm of patroon, zoals bladeren en veren, uit het nieuwe prentenboek Vormen en patronen in de natuur

Of je nu professioneel fotograaf bent of af en toe een foto schiet met je telefoon, volwassen of kind, iedereen mag meedoen aan de fotowedstrijd. Juist in deze vakantieperiode is het heerlijk om eropuit te gaan en deze zomer de natuur te ervaren. Geniet daarom met deze fotochallenge nóg meer van de natuur.

Vanaf 4 juli 2022 maken we iedere maandag op Facebook en Instagram de vorm of patroon van de week bekend. In die week kun een foto insturen via het mailadres redactie@noorderland.nl, door te reageren op onze Facebookpagina of door ons en uitgeverij De Vier Windstreken te taggen op Instagram. Iedere week wordt één winnaar gekozen: hij of zij wint het boek Vormen en patronen in de natuur en krijgt een plekje in Noorderland. De zes uiteindelijke winnaars worden namelijk gepubliceerd in de herfsteditie van ons magazine. Houd dus vanaf 4 juli 2022 onze social media goed in de gaten voor de wekelijkse fotografie-opdracht!

Natuur
  • Woman taking picture from camera in mustard field on a sunny day