Lifestylemagazine over Noord-Nederland

t/m 11 juli: tentoonstelling 'Maandag Wasdag' bij De Oranjerie

De tentoonstelling is een walhalla voor handwerkliefhebbers en verzamelaars van oud textiel.

De Oranjerie

De Oranjerie in Zeijen hangt de was buiten! Tot en met 11 juli is nu bij deze Drentse woonwinkel allerlei oud textiel aan de waslijn te zien, naast het assortiment brocante uit Engeland en allerlei woonaccessoires.

Maandag Wasdag is een nostalgische verkooptentoonstelling van oude boven- en onderkleding, schortjes, tafelkleden, naaiaccessoires, beddengoed en schoolhandwerkjes. Alles is zo herkenbaar en dus heerlijk om eens rond te snuffelen en te grabbelen in oude koffertjes.

De tentoonstelling belooft een walhalla voor handwerkliefhebbers en verzamelaars van oud textiel te worden. Allerlei oude maar betaalbare materialen zijn er tijdens de tentoonstelling te vinden, zoals broderie uit begin 20e eeuw, damast, kant, batisten kleding en kleurige vintage schorten. Zelfs aankleding voor oude poppen met de mooiste handwerktechnieken kan men hier vinden.

Vanwege de coronamaatregelen laat De Oranjerie 10 bezoekers per keer binnen. Ga voor meer informatie en de actuele openingstijden naar de website van De Oranjerie.

Uittips
  • De Oranjerie
  • De Oranjerie