Lifestylemagazine over Noord-Nederland

Kaartverkoop Internationaal Filmfestival Assen gestart

Vanwege het coronavirus is dit jaar het festival geheel online te volgen.

Filmfestival

De kaartverkoop voor de 41e editie van Internationaal Filmfestival Assen is gestart! Het festival vindt plaats op 5 t/m 7 maart en is dit jaar geheel online te volgen.

Online editie
Het Internationaal Filmfestival Assen (IFA) is een driedaags evenement dat elk jaar vanuit de Drentse hoofdstad georganiseerd wordt. Het festival biedt iedere editie een (inter)nationaal filmprogramma waarin vrouwen voor én achter de camera centraal staan. IFA wil hiermee de positie van vrouwen in de filmwereld versterken en stimuleren.

Vanwege het coronavirus is dit jaar het festival geheel online te volgen. Speciaal voor deze online editie introduceert de organisatie een ‘digitale foyer’. Hierin wandel je virtueel door de foyer van De Nieuwe Kolk in Assen en kun je met andere bezoekers chatten, het programma bekijken en borrelboxen en diners bestellen. De digitale foyer is een paar dagen voor het festival al te bezoeken via de website.

Films en livestreams
Bijna het hele filmprogramma van IFA 2021 is on demand te zien. Dit betekent dat je de geselecteerde films van IFA kunt starten op het moment dat het jou het beste uitkomt. Naast films on demand zijn er ook verschillende programmaonderdelen, zoals masterclasses en prijsuitreikingen, via livestreams te volgen. Tijdens de livestream is het mogelijk om mee te praten en vragen te stellen in de digitale chat.

Informatie
Je kunt nu een kaartje per film en/of programmaonderdeel kopen via de website van IFA. Daar kun je ook het volledige programma bekijken.

Uittips
  • Internationaal Filmfestival Assen
  • Internationaal Filmfestival Assen