Lifestylemagazine over Noord-Nederland

13 december: concert Meraki Trio bij Museum De Buitenplaats

Luister zondag 13 december naar een bijzonder concert van het Meraki Trio bij Museum De Buitenplaats in Eelde.

Meraki Trio

Zondagmiddag 13 december van 16.00-17.00 uur treedt het Meraki Trio op in het museumpaviljoen van Museum De Buitenplaats in Eelde. Na afloop van het concert kun je op eigen gelegenheid de nieuwe tentoonstelling van Aline Thomassen en de museumtuin bezoeken.

Het trio is voor deze gelegenheid samengesteld uit: Marco Danesi (klarinet), Blanca Sanchez (viool) en Paolo Gorini (piano). De drie verschillende persoonlijkheden komen in het Meraki Trio samen als het gaat om het spelen en denken over muziek. Het ontdekken van de betekenis van de muziek, het uitdrukken van gevoelens en het publiek betrekken bij een muzikale reis vol kleuren, klanken en beelden maakt dit kamermuziektrio uniek.

Op het programma staan onder andere werken van Bruch, Brahms en Schumann. Na afloop van het concert is er de mogelijkheid om de tentoonstelling Aline Thomassen. The wound is the place where the light enters you en de museumtuin te bezoeken. Daarnaast wordt er bij de deur van het museumcafé tegen een kleine vergoeding snert en glühwein aangeboden om mee te nemen.

Een entreekaartje kost €15 p.p. (inclusief concert, tentoonstelling en museumtuin). Je kunt uitsluitend online reserveren via de website van Museum De Buitenplaats.

Uittips
  • Museum De Buitenplaats
  • Museum De Buitenplaats