Lifestylemagazine over Noord-Nederland

18 t/m 23 december: coronaproof winterprogramma SPOT Groningen

Van 18 tot en met 23 december zijn er dagelijks concerten en voorstellingen voor maximaal 30 bezoekers in De Oosterpoort, de Stadsschouwburg en in het Grand Theater.

SPOT

Goed nieuws voor muziek- en theaterliefhebbers: SPOT Groningen komt in december met een hartverwarmend winterprogramma met muziek, kerstliedjes en familievoorstellingen. Van 18 tot en met 23 december zijn er dagelijks concerten en voorstellingen voor maximaal 30 bezoekers in De Oosterpoort, de Stadsschouwburg en in het Grand Theater. Dankzij een samenwerking met Stadjerspas, Humanitas, De Wijk De Wereld en diverse verzorgingstehuizen uit de stad, zijn delen van het programma ook toegankelijk voor publiek dat niet vanzelfsprekend naar een concert of voorstelling gaat of kan gaan.

Het programma van Winter Stage bevat veel muziek, kerstliedjes en familievoorstellingen. Zo werpt het Berlage Saxophone Quartet nieuw licht op de Goldberg variaties van Bach, komt de Nederlandse Bachvereniging met een kerstprogramma en brengt het NNO een kerstconcert met hoogtepunten uit het klassieke kerstrepertoire. Michelle David & the Gospel Sessions presenteren een nieuw kerstalbum met soul, gospel en pop, er is pianomuziek met Thomas Beijer & Laetitia Gerards, de grootmeesters van het stemmentheater Frommermann komen met kerstliedjes en Bert Hadders & Herman Sandman brengen een programma met liedjes en verhalen over de schoonheid van Groningen, Drenthe en hun inwoners. Het Houten Huis speelt de muziektheatervoorstelling IK…eh ik voor iedereen vanaf zes jaar en voor de allerkleinsten vanaf twee jaar is er Oorkaan met het met de YAMaward bekroonde peuterconcert Kriebel.

Kijk voor meer informatie over het programma en kaartverkoop op www.spotgroningen.nl. Het aantal beschikbare kaarten is beperkt, dus wees er op tijd bij!

Voor meer informatie over de mogelijkheden van streamen van delen van het programma, kunnen instellingen en verzorgingstehuizen contact opnemen met Ellis Hendriksen: ellishendriksen@spotgroningen.nl.

Uittips Groningen
  • SPOT Groningen