Lifestylemagazine over Noord-Nederland

De Amslod Fiets4Daagse fietsen toch mogelijk!

De organisatie van de Amslod Fiets4Daagse heeft een manier gevonden om mensen toch verschillende routes in Drenthe te laten fietsen.

fietsen

Het leven staat al een aantal maanden op z'n kop. Hoewel de maatregel iets versoepeld worden, mogen de meeste evenementen alsnog niet doorgaan in de gebruikelijke vorm. Ook de Amslod Drentse Fiets4Daagse valt in het water door het Coronavirus, maar daar heeft de organisatie een leuk alternatief op bedacht.

Omdat evenementen tot 1 september niet door mogen gaan, zagen veel organisatoren hun evenement in het water vallen. De Amslod Drentse Fiets4Daagse heeft een alternatief bedacht op hun normale programma zodat iedereen deze zomer tóch lekker kan fietsen door het Drentse landschap. Deelnemers melden zich aan voor €5,00 per persoon en kiezen hun eigen vier routes uit. Je kunt zelf kiezen op welke dag je iedere route, elk 40 kilometer, fietst. Bij iedere route vul je een formulier in die je na het fietsen van alle routes opstuurt. In september ontvang je een medaille.

Voorwaarden:

1. Fiets tussen 1 juli en 1 september de alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse. Dit doe je door vier dagen een route van 40 km te fietsen.
2. De routes moeten in Drenthe gefietst worden.
3. Houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid.
4. Stuur het ingevulde formulier in als bewijs dat je vier verschillende dagen, vier verschillende routes hebt gefietst.
5. Alleen formulieren waarvoor betaald is, worden in behandeling genomen.

Kijk voor meer informatie op fiets4daagse.nl.

Uittips
  • Amslod Drentse Fiets4Daagse
  • Venemama / iStock