Lifestylemagazine over Noord-Nederland

7 en 8 juli: Midsummer Fair bij De Oranjerie

Proef, snuif en voel de zomer tijdens dit sfeervolle hippe tuinfeest. Op een prachtige locatie in en rondom De Oranjerie in Zeijen organiseren wij een Midsummer Fair.

Tekst: De Oranjerie | Fotografie: JolandaKleijFotografie en eigen foto's

Proef, snuif en voel de zomer tijdens dit sfeervolle hippe tuinfeest. Op een prachtige locatie in en rondom De Oranjerie in Zeijen organiseren wij een Midsummer Fair. De ruim 45 standhouders zijn met zorg geselecteerd zodat we een gevarieerde fair van goede kwaliteit bieden. Door live muziek, gezellige terrassen en een uitstekende catering, zorgen we voor de sfeer die kenmerkend is voor een sfeervol en hip tuinfeest. Het terrein zal door ons op bijzondere manier worden aangekleed.

De standhouders bieden prachtige producten, lekkere hapjes, live music, vintage en veel meer. Kortom, een weekend vol indrukken waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Proef, snuif en voel de zomer tijdens dit sfeervolle vrolijke tuinfeest.

Rond het thema tuin en buitenleven hebben de bezoekers een keuze uit allerlei bijzondere plantensoorten, tuinhaarden , hamamdoeken, stoere kleinmeubelen, plaids, hoeden, hekwerk, buitenkook producten.

Op het gebied van curiosa en woondecoraties varieert het aanbod van schilderijen, sieraden, handgemaakte kinder cadeautjes, foulards, porselein, aardewerk, breigarens en gebreide kleding, hippe schorten, handwerk uit India tot brocante en trendy industrieel vintage en retro woonaccessoires.

Voor traditionele lekkernijen met proeverijen komt de bezoeker ruim aan zijn trekken met vers gerookte zalm, honing, worst, broden, wijnen, likeuren, tapenades, jams en Franse streekproducten.

Ook zijn er demonstraties, zoals zalmroken, zomerse bloemcreaties, kookdemonstraties, houtkachels stoken. Op een typemachine mag de bezoeker zijn of haar gedachten kwijt over de Midsummer fair.

Plaats: Noorderstraat 1 9491 AJ Zeijen.

Datum: 7 en 8 juli van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Prijs: € 3,00 per persoon.

Kinderen tot 12 jaar zijn onze gast.

de-oranjerie.nl