Lifestylemagazine over Noord-Nederland

12 augustus: Fietsen door de natuur van Zuid-Oost Fryslân

Natuurorganisatie It Fryske Gea organiseert een fietstocht door de natuur van Zuid-Oost Fryslân op zondag 12 augustus.

Tekst en foto: It Fryske Gea

Tijdens de zomermaand augustus organiseert natuurorganisatie It Fryske Gea twee prachtige fietsexcursies. Onder begeleiding van een enthousiaste natuurgids wordt de Friese natuur verkend. Leer ook meer over Fryslân haar natuurpracht en stap op de pedalen. Voor beide excursies geldt dat er een eigen fiets dient te worden meegebracht. Heeft u interesse? Kijk voor het totale aanbod excursies en meer informatie op itfryskegea.nl/zomerexcursies.

Excursie: fietsen door de natuur van Zuid-Oost Fryslân

Datum: zondag 12 augustus van 13.30 tot 17.00 uur

Locatie: Zuid-Oost Fryslân

Kosten: deelname is voor leden van It Fryske Gea op vertoon van de ledenpas gratis en niet-leden betalen € 4,- (t/m 12 jaar € 2,-)

Opgave: uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/eropuit of  0512 – 38 14 48

It Fryske Gea is de provinciale vereniging voor natuurbescherming in Fryslân. Zij heeft als doel bescherming, behoud en ontwikkeling van natuur, landschap en cultuurhistorisch erfgoed in Fryslân. De vereniging beheert momenteel meer dan zestig verschillende natuurgebieden - met een totale oppervlakte van ruim 20.000 hectare - verspreid over de hele provincie. In haar werk wordt de vereniging gesteund door circa 35.000 leden.