22 april: Groei & Bloei fair op de Fraeylemaborg

Groei & Bloei Midden Groningen én de Fraeylemaborg in Slochteren organiseren op 22 april, Tweede Paasdag, voor de 8ste keer  een Tuin en Lifestyle fair.

Tekst en foto's: Fraeylemaborg

Groei & Bloei Midden Groningen én de Fraeylemaborg in Slochteren organiseren op 22 april, Tweede Paasdag, voor de 8ste keer  een Tuin en Lifestyle fair op Landgoed Fraeylemaborg met een groot aantal geselecteerde standhouders. Het geheel ademt een sfeer van bloemen, tuin en groen, aangevuld met mooie woonaccessoires en lifestyle producten. 

Voor deze gelegenheid wordt het terrein aangekleed met groen en bloemwerk, zodat het geheel er bloeiend en aantrekkelijk uitziet; er zijn diverse activiteiten, er is eten en drinken en het geheel wordt opgeluisterd met sfeermuziek. Ook voor kinderen zijn er verschillende activiteiten om zich te vermaken.

Een bezoek aan de Fair kan worden gecombineerd met een bezoek aan de Engelse Landschapstuin van de borg. Er is een wandeltocht uitgezet langs de vele stinzenplanten die in deze periode in bloei staan en ook de follies zijn open. Natuurlijk is de Borg te bezichtigen met zijn mooi en authentiek ingerichte kamers en in het Koetshuis is de tentoonstelling “Verborgen schoonheid op Fraeylema” te zien. 

Informatie
Tijd: 11.00-17.00 uur.
Kosten: €6 p.p., kinderen t/m 17 jaar gratis
Zie ook www.fraeylemaborg.nl of www.midden-groningen.groei.nl

Laatste nieuws