Lifestylemagazine over Noord-Nederland

3 augustus: Streekproductenmarkt Nienoord

Zaterdag 3 augustus wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het terrein van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 in Leek.

Tekst: Redactie Noorderland | Foto: Streekproductenmarkt Nienoord

Zaterdag 3 augustus wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het terrein van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 in Leek. Tussen 10.00 en 16.00 uur is de markt gratis te bezoeken.

Je kunt op de Streekproductenmarkt Nienoord terecht voor de lekkerste en verste streekproucten van de omgeving. Proef de heerlijke kersenjam van Natuurlijk Afke, met of zonder een scheutje likeur erdoor. Flores Del Campo heeft komkommers, courgettes of een emmertje snoeptomaatjes in de aanbieding. Ook zijn er verse kaasjes van Geitenhouderij ter Veen en heerlijke verse eieren te krijgen. 

Trek in iets lekkers? Rianne's Boerderij IJs staat voor je klaar met heerlijke ijsjes. Kinderen kunnen onder leiding van van een volwassene een gratis ijsje halen. Vanaf 11 uur is er livemuziek. 

Sportief? Waag je eens aan het kampioenschap kersenpitspugen. Wie het verst zijn pit over de kersenpitbaan weet te spugen, wint. Probeer het eens en ga wellicht met een leuke prijs naar huis!

Kijk voor meer informatie op www.streekproductenmarktnienoord.nl.