Lifestylemagazine over Noord-Nederland

26 oktober: Brocante onder de Martinitoren

Houd jij ook van brocante? Kom dan ook op 26 oktober rondsnuffelen op de brocante markt in de Martinikerk te Groningen.

Tekst: Redactie Noorderland | Beeld: iStock

Brocante is razend populair in Nederland. Het is een verzamelnaam voor oude (opgeknapte) meubels die er een tikje doorleefd uitzien, wat ze juist hun charme geeft, en mooie oude woonaccessoires. Houd jij ook van brocante? Kom dan ook op 26 oktober rondsnuffelen op de brocante markt in de Martinikerk te Groningen.

De brocante markt wordt op 26 oktober gehouden in de Martinikerk te Groningen, van 10.00 tot 16.00 uur. Het is de 10de keer dat deze markt gehouden wordt, en deze keer staan er circa 40 marktkramen. Bekende brocanteurs uit heel Nederland stallen hier hun waren uit onder de noemer shabby chic, stoer en industrieel, romantisch en lieflijk en noem maar op. Iedere liefhebber van interieur en brocante zal zijn of haar hart hier ophalen. Er is een gezellig terrasje waar je een kopje thee of koffie kunt drinken, of natuurlijk een goed glas wijn. Ook kun je er een hapje eten onder het genot van Franse muziek.

Brocante onder de Martinitoren is inmiddels zo populair dat bezoekers van heinde en verre komen om het mee te maken. De entreeprijs is €5,00, tot 16 jaar is de entree gratis.

Meer informatie: www.brocanteonderdemartinitoren.nl.