Lifestylemagazine over Noord-Nederland

9, 10,16 en 17 november: Brocante Festival Tuingoed Foltz

Twee weekenden lang staat Tuingoed Foltz in Meeden helemaal in het teken van brocante.

Tekst: Redactie Noorderland | Beeld: Andries Bierling

Twee weekenden lang staat Tuingoed Foltz in Meeden helemaal in het teken van brocante. In het weekend van 9 en 10 en 16 en 17 november vindt het Brocante Festival plaats. De sfeer in Frans-landelijk met het accent op oud en doorleefd. In de boerderij fonkelen de kroonluchters boven oude serviezen, glaswerk en heiligenbeelden, op het terras staan oude tuinornamenten, potterie en wintergroene planten.

De markt is grotendeels overdekt, maar er is ook een stukje buiten op het landgoed. Gasten worden verwelkomd met een glas warme Aspen Spices. Beide weekenden wordt huisgemaakt gebak geserveerd. Het Brocante Festival biedt een mooie gelegenheid om al vroeg in de sfeer te komen voor de winterfeesten, ideeën op te doen en decoraties of cadeaus te verwerven.

Op het Brocante Festival kun je allerlei binnenhuisdecoraties vinden, allemaal in de brocante stijl. Wisselende standhouders presenteren onder andere potten, kruiken en schalen uit de Auvergne, exclusieve sieraden, bonbons, brocanteschatten uit verre oorden, kleding & woonobjecten van vilt en diverse andere sfeermakers. Op de zondagen is er een kaas- en wijnproeverij ingericht. 

Open: 10.00-17.00 uur. Toegang gratis. 

Kijk voor meer informatie op www.tuingoedfoltz.nl.