Lifestylemagazine over Noord-Nederland

7 december: Winterwarm Appingedam

Een gezellig winters evenement met een bont palet van kunst, ambachten en muziek.

Tekst: Redactie Noorderland | Beeld: Venemama op iStock

Op zaterdag 7 december vindt Winterwarm Appingedam plaats. Een gezellig winters evenement met een bont palet van kunst, ambachten en muziek.

Voorheen werd Lutje Winterwelvaart Appingedam en Kunst in Kerk georganiseerd, maar deze twee organisaties zijn nu samengesmolten om één groot evenement te organiseren onder de paraplu van Stichting Bie Daip.

Kom op zaterdag 7 december tussen 13.00 en 21.00 uur naar de Nicolaïkerk in Appingedam voor Winterwarm. In de kerk is een tentoonstelling van quilts uit de Nationale Quilt Collectie. Ook is er een mini-hightea en workshops over het quilten. Rondom de kerk staan kraampjes in het hele centrum van Appingedam.

Muzikanten zorgen voor een beetje reuring, zo zijn er onder andere singer-songwriters en muziekgroepen, maar er is ook theater. Kinderen kunnen zich laten schminken en de schaatsen onderbinden op de overdekte ijsbaan. 

Honger gekregen? Er staan verscheidene foodtrucks op Winterwarm Appingedam. Het belooft een gezellige middag te worden in Winterwarm Appingedam!