9x de leukste boomhutten in Drenthe

Droom tussen de Drentse boomtoppen!

Lees ook

Je kunt de boom in! Altijd al eens in een boomhut willen overnachten? Deze negen droomverblijven in Drenthe zijn het toppunt van knusheid en de interieurs ademen hout. We zetten ze voor je op een rij.
De Reeënwissel
Op Camping De Reeënwissel in Hoogersmilde (winnaar van de eerste tv-serie Boomhut XXL) begint het avontuur al op de 14 meter lange touwbrug. Binnen strijden intimiteit en hedendaags comfort om voorrang; zo zijn er allerlei slimme snufjes. Je hebt wifi, een buitenkeuken en badkamer met whirlpool en regendouche.
www.reeenwissel.nl

Landclub Ruinen
In de boomhut van Landclub Ruinen (’t Boswachter Huus) kun je ook ’s winters terecht en naar keuze lekker binnen bij de pelletkachel, of buiten in de hottub op het terras zitten. www.landclubruinen.nl

Torentjeshoek
De “treehouse” van Camping Torentjeshoek (Dwingeloo) heeft twee verdiepingen, is geschikt tot 7 personen en tijdens de winter in de weekenden boekbaar.
www.torentjeshoek.nl

Westerbergen
Ook hartje winter kun je luxe relaxen op Vakantiepark Westerbergen (Echten) met ruim balkonterras, gezellige pelletkachel en vijfpersoons-jacuzzi. Een 200 jaar oude boomstam vormt de basis van het werkeiland in de keuken en van de eettafel.
www.westerbergen.nl

Camping Diever
Fietsen, wandelen, mountainbiken of paardrijden in het Drents-Friese Wold en dan relaxen op grote hoogte, in je boomhut op Camping Diever! Helemaal gehuld in Shakespeare-sfeer. www.campingdiever.nl

d'Olde Kamp
De boomhut op camping d’Olde Kamp in Ansen won de Boomhut Battle en springt eruit vanwege z’n duurzame karakter. Alle aandacht voor natuur en milieu, met onder meer een helofytenfilter voor het rioleringssysteem. Helemaal in stijl van de plaggenhutten op het terrein: een compleet huis voor vijf personen.
www.plaggenhut.nl

Drouwenerzand
Op Vakantiepark Drouwenerzand (Drouwen) geniet je van de luxe sfeer van de boomhut én het attractiepark. De entree is inbegrepen, dus rust en entertainment op je eigen moment. Kijk op de site alvast voor een virtuele tour.
www.drouwenerzand.nl

Landgoed Tolhek
Het exemplaar op Camping Landgoed Tolhek (Anderen) oogt als een sprookje in het groen. Je zit er midden in het bos en de vele ramen en openslaande deuren bieden het optimale buitengevoel.
www.boomhutdrenthe.nl

Joy Time
Slapen kun je er niet, prima feesten wél. De stoerste groepsruimte voor daguitjes met vrienden, familie of teambuilding met de collega’s staat in Grolloo. Goed te combineren met lunch, borrel of bbq en actief bezig zijn in het Belevingspark of Klimpark.
www.joytime.nl

Wil je nog meer inspiratie? Je leest meer informatie over leuke logeeradressen in Drenthe, Groningen, Friesland én op de Waddeneilanden op onze website of in ons magazine!

Bron: Jolanda de Kruyf | Beeld: Gert Tabak

Laatste nieuws

Zie ook