Lifestylemagazine over Noord-Nederland

20 en 21 feb: Culinaire 4 Mijl in Groningen

Op 20 en 21 februari 2021 wordt de eerste Culinaire 4 Mijl van Groningen georganiseerd.

Groningen

De 4 Mijl kennen we allemaal als hét hardloopevenement van Groningen. Ieder jaar in oktober lopen duizenden deelnemers zo snel mogelijk van Haren naar de Vismarkt in Groningen. Afgelopen jaar ging de bekende wedstrijd niet door vanwege het coronavirus, maar nu komen verschillende horecaondernemers uit Stad met een coronaproof variant.

Culinaire wandeltocht
Op 20 en 21 februari 2021 wordt de eerste Culinaire 4 Mijl van Groningen georganiseerd. Je wandelt dan – gezellig samen met een vriend(in) – door de binnenstad en maakt onderweg verschillende tussenstops bij Groningse horecazaken. Daar ontvang je tegen een schappelijke prijs een lekker hapje en drankje en een formulier met leuke quizvragen. Aan het einde van de wandeltocht kun je deze inleveren om kans te maken op mooie prijzen, aangeboden door de deelnemende ondernemers.

Informatie
Je kunt in verschillende shifts aan de Culinaire 4 Mijl meedoen. Op beide dagen begint de eerste shift om 12.00 uur en de laatste om 14.30 uur. Meld je vooraf aan via de website. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail en bijhorende informatie over de wandeling. Op dit moment geldt er een maximum van twee personen per aanmelding.

Uittips
  • Redactie Noorderland
  • iStock