Op een rij: de mooiste tulpenvelden

Wat is het genieten in het Noorderland. De tulpen staan volop in bloei dus dat betekent dat we er ook hier in 't Hoge Noorden graag een tripje naar zo'n felgekleurd veld vol bloemen gaan.

Lees ook

Foto's: Meint Brookman, Severine Moedt, Geert-Jan Korthuis, Johan Aalvanger | Openingsfoto: Meint Brookman

Wat is het genieten in het Noorderland. De tulpen staan volop in bloei dus dat betekent dat we er ook hier in 't Hoge Noorden graag een tripje naar zo'n felgekleurd veld vol bloemen maken. Zo ook onze correspondenten! Ze grepen de mogelijkheid aan om de tulpenvelden in beeld te brengen. Kijk je mee?

severine

severine moedt
In de Tulpenpluktuin te Beilen kun je zelf je boeket samenstellen. Bleef je wel droog onder die dreigende lucht, Severine Moedt?

geert-jan korthuis
Op een stille zondagavond maakte Geert-Jan Korthuis in Zijldijk deze foto tijdens zonsondergang, van de eerste tulpen die in bloei staan. Een mooi gezicht, al die kleuren over het Groningse landschap. 

meint brookman

meint brookman 2
Meint Brookman ging op de zondagavond voor 'n rondje Laaghalen (Drenthe). Voorbij 't Hijkerveld kwam hij deze tulpenvelden tegen, die bijna klaar stonden om geplukt te worden.

hilde van heuveln
Koningsdag is dan al wel voorbij, deze oranje foto van Hilde van Heuveln is een plaatje, toch?

johan aalvanger
Johan Aalvanger is blij dat er ook in het mooie Groningen van de tulpenvelden kan worden genoten, dus hij maakte deze prachtige foto van de tulpen in bloei vlak voor Loppersum. 

Wil je nog meer genieten van prachtige foto's uit het Noorderland? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!

Laatste nieuws

Zie ook