Lifestylemagazine over Noord-Nederland

9 januari t/m 30 april: expositie We Will Rock You

Als aanvulling op de musical We Will Rock You organiseert MartiniPlaza een tentoonstelling geïnspireerd door de legendarische rockband Queen.

Tekst: Redactie Noorderland | Beeld: Expositie We Will Rock You/MartiniPlaza

Als aanvulling op de musical We Will Rock You organiseert MartiniPlaza een tentoonstelling geïnspireerd door de legendarische rockband Queen, bekend van hits als Bohemian Rhapsody, Don't Stop Me Now en We Will Rock You.

De expositie is een unieke kunstcollectie geïnspireerd door Queen. 20 gerenommeerde kunstenaars, waaronder beeldkunstenaars en fotografen, hebben zich door de rockband Queen laten inspireren. Daarnaast zijn er originele verzamelitems van de band te bezichtigen. Organisatie en casting van de (verkoop)expositie ligt in handen van MartiniPlaza onder leiding van Lê Art Gallery, welke reeds eerder grote internationale art-events met succes heeft gerealiseerd.

De musical We Will Rock You speelt van 15 t/m 19 januari in MartiniPlaza, Groningen. De expositie is een aanvulling hierop. Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben We Will Rock You gezien. Deze musical – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt exclusief voor het Noorden van Nederland naar MartiniPlaza in Groningen en is spectaculairder dan ooit. Het verhaal is geschreven door Ben Elton. De Zuid-Afrikaanse musicalster Tia Architto speelt de hoofdrol als Killer Queen. We Will Rock You is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep zoals Bohemian RhapsodyDon’t Stop Me NowKiller Queen en vanzelfsprekend We Will Rock You.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op martiniplaza.nl