Nieuwste editie van Noorderland nu te koop

Geniet weer van mooie (natuur)verhalen, interviews en reportages.

Tekst: redactie Noorderland | Foto: eigen beeld

Vier de nazomer met Noorderland! Onze nieuwste editie is vanaf nu verkrijgbaar in de (online) winkel en staat helemaal in het teken van ‘puur natuur’. 


Deze nieuwe editie ligt nog tot 3 oktober 2023 in de winkels en is ook te koop via onze webshop. Schrijfster Jolanda de Kruyf ging voor dit nieuwe, groene nummer naar het Paradijs van Drenthe, een prachtig heidegebied, maar ook een met een duister verleden. Verder snoepten we erop los bij een aardbeienboerderij in Friesland – de enige van de provincie! –, leerden we meer over whisky van Drentse bodem en gingen we zelf aan de slag in de leukste pluktuinen van het noorden.

Daarnaast fietste journalist Annemarie Bergfeld langs de Friese en Groningse Waddenkust, speciaal voor de Culinaire Wadden Weken die in oktober plaatsvinden – noteer dit evenement alvast in de agenda. En over het Wad gesproken: we spraken ook met de “waddenkoningin” van ons land: de Friese politicus Lutz Jacobi. Dit – en nog veel meer – lees je nu in de nieuwste Noorderland-editie!


Laatste nieuws