Menkemaborg zoekt liefdesverhalen

Hebben jij een je grote liefde ooit jullie namen gekerfd in de bomen van de borgtuinen? Of heb je een ander romantisch borgverhaal?

Lees ook

Over minder dan een maand is het Valentijnsdag en wordt de liefde over de hele wereld gevierd. Achter elke liefde schuilt een verhaal. Soms gaat die ver terug, soms minder ver. Sommige verhalen zijn heel spectaculair, andere iets minder.
De Menkemaborg is op zoek naar liefdesverhalen die zich rondom deze borg hebben afgespeeld. De bomen op het erf zijn getuigen van vele stellen die een link hebben met de Menkemaborg. Tot 2002 waren de tuinen van de borg vrij toegankelijk, waardoor er ’s avonds en ’s nachts de nodige namen zijn gekerfd. Heeft u een romantisch borgverhaal? Mail deze dan naar [email protected]

Tegenwoordig zijn de Menkemaborg en de tuinen nog steeds een geliefde plek voor trouwreportages. Ook liefdesverhalen die niet teruggaan tot voor 2002 zijn welkom. De Menkemaborg laat weten dat stelletjes die ooit hun namen of initialen in de bomen van de borgtuin hebben gekerfd zich geen zorgen hoeven te maken voor negatieve gevolgen als ze hun verhaal vertellen. Men is niet boos en de bomen maken het goed.

Bron: Menkemaborg | Beeld: venemama / iStock

Laatste nieuws

Kerstbal

Grootste kerstbal ter wereld weer verlicht

Met een diameter van 26 meter en een hoogte van 19 meter is het de allergrootste kerstbal ter wereld!

Recept: Drentse kniepertjes

Wie “oudejaarsdag” en “Drentse koekjes” zegt, denkt direct aan de ouderwetse knieperties, ook wel knijpertjes.

Zie ook