27/11-6/1: Kerstfair in Galerie De Reddingbootschuur

Van maandag 27 november 2017 t/m zaterdag 6 januari 2018 organiseert Galerie De Reddingbootschuur op Vlieland een kleine, maar gezellige kerstfair.

Lees ook

Tekst: Reddingbootschuur | Foto: anyaberkut / iStock

Van maandag 27 november 2017 t/m zaterdag 6 januari 2018 organiseert Galerie De Reddingbootschuur op Vlieland een kleine, maar gezellige kerstfair. We hullen de galerie in kerstsferen, steken de houtkachel aan, zetten een bijpassend muziekje op, verwarmen de glühwein en dompelen ons helemaal onder!

Op zoek naar iets unieks voor onder de kerstboom? Er zijn mooie kerstcadeautjes te koop; van glazen schaaltjes tot zilveren en titanium sieraden en van keramieken vogeltjes tot kleine (en grote) schilderijtjes. Speciaal voor deze kerstfair maken onze exposanten kerstdecoratie die u nergens anders vindt! In Galerie De Reddingbootschuur is een divers aanbod aan kunst te zien. Schilderijen, keramiek, glas, sieraden, handgeschepte kaarten, foto’s etc. Kunstenaars en ontwerpers kunnen bij de Reddingbootschuur een meter muur, een kast of plank huren om hun werk te exposeren en te verkopen.

De Reddingbootschuur staat aan het einde van de Badweg, nabij de strandovergang bij Strandhotel Seeduyn.

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 13.00-16.00 uur. Openingstijden in de kerstvakantie: 27 t/m 30 december 13.00-16.00 uur en 2 t/m 6 januari 13.00-16.00 uur.

Toegang is gratis. Meer informatie: reddingbootschuur.nl

Laatste nieuws

Zie ook