Zomertip: ontdek het Blotevoetenpad bij de Fraeylemaborg

Een leuke manier om af te koelen!

Tekst en fotografie: Landgoed Fraeylemaborg

Wandelen in het fraaie park van de Fraeylemaborg in Slochteren is altijd al een feest, maar in de zomermaanden wordt hier nog een belevenis aan toegevoegd. Trek de schoenen en sokken maar uit en beleef in juli en augustus het Blotevoetenpad in het Slochterbos! Onderweg op de bewegwijzerde route zijn er talloze verrassende activiteiten voor jong en oud. 


Op zoek naar een leuk uitje met de (klein)kinderen in de zomervakantie? Ga lekker voelen met je blote voeten, op een pad langs struiken, bomen en planten die je kunt voelen en ruiken. Op het net geopende Blotevoetenpad kun je leuke dingen beleven, zoals waterpret, klimmen, balanceren en wiebelen. Ook wandel je langs en soms in follies, “nutteloze” kunstwerken die op het landgoed van de Fraeylemaborg verspreid staan.

Informatie

Het Blotevoetenpad is circa 3,5 kilometer lang en is van 1 juli tot en met 31 augustus 2023 (dinsdag tot en met zaterdag van 11.00-17.00 uur) geopend. Na afloop kun je je voeten wassen.

Om het Landgoed Fraeylemaborg te steunen wordt een bijdrage gevraagd voor het Blotevoetenpad. Via de website van de Fraeylemaborg kun je vooraf tickets kopen, maar je kunt ook spontaan langskomen en op locatie afrekenen. Je ticket wordt omgewisseld voor een bandje en dan kun je van start.


Laatste nieuws