/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2F2025%2F04%2Fj4qoxvNktM9QjQ1744718986.jpg)
Hartige taartjes met spinazie en kaas
Wil je iets hartigs serveren dat er feestelijk uitziet én snel op tafel staat? Deze mini-quiches zijn ideaal voor de paasbrunch. De combinatie van spinazie, feta en gesmolten kaas zit boordevol smaak. Bovendien zijn ze zowel warm als koud heerlijk, dus je kunt ze gerust van tevoren maken.
Zalmmousse met verse kruiden
Op zoek naar een simpel, maar smaakvol hapje? Deze zalmmousse is luchtig, romig en zit vol frisse smaken dankzij verse kruiden en een vleugje citroen. Een elegant voorgerechtje dat weinig moeite kost, maar veel indruk maakt.
Paasbrood uit de airfryer
Een paasontbijt of -brunch is eigenlijk niet compleet zonder paasbrood. Natuurlijk kun je er eentje kopen, maar zelf bakken is leuker én lekkerder. Dit recept is speciaal voor de airfryer, dus je hebt het brood in een handomdraai vers op tafel staan. Tijd om aan de slag te gaan!
De lekkerste gevulde eieren
Gevulde eieren zijn altijd een hit met Pasen. Er zijn eindeloos veel variaties, maar deze versie bevat een verrassend ingrediënt dat je waarschijnlijk al in huis hebt. Wat het is? Dat en het recept voor de allerlekkerste gevulde eieren lees je hier.
Muffins met advocaat
Bij de paasbrunch hoort natuurlijk ook een zoete traktatie: daarvoor zijn deze muffins met advocaat en een romige twist perfect. Makkelijk om te maken en lekker smeuïg. Zin om te bakken? Zo maak je ze stap voor stap.
- Adobe Stock