/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2F2025%2F04%2FjJBBXv44nj9GLF1743665850.jpg)
Ingrediënten:
- 400 gram tarwebloem
- 600 milliliter volle melk
- 3 eieren
- 1 theelepel kaneel
- scheutje slagroom
- snuf zout
- olie om in te vetten
Tip: zorg dat je een hittebestendige bakvorm hebt die in de airfryer past.
Zo maak je pannenkoeken in de airfryer:
- Verwarm de airfryer voor op 160 graden en vet de bakvorm licht in met olie.
- Klop de eieren los in een kom en voeg de bloem, melk, een snufje zout, kaneel en een scheutje slagroom toe. Mix dit tot een glad beslag.
- Giet een dun laagje beslag in de bakvorm en plaats deze in de airfryer.
- Bak de pannenkoek 8 minuten tot hij goudbruin en luchtig is.
- Herhaal dit proces met de rest van het beslag.
- Haal de pannenkoeken uit de airfryer en serveer ze direct met stroop, poedersuiker of vers fruit.
Culinair
- Airfryertotaal
- Adobe Stock