/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2F2025%2F03%2FkVR0v4f0e0cgel1741271074.jpg)
Ingrediënten:
- 200 gram kristalsuiker
- 180 gram pure chocolade
- 150 gram roomboter
- 100 gram melkchocolade
- 60 gram zelfrijzend bakmeel
- 3 eieren
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 mespunt zout
Let op: zorg dat je een bakvorm gebruikt die in de airfryer past.
Zo maak je brownies in de airfryer:
- Verwarm de airfryer voor op 160 graden.
- Bekleed een geschikte bakvorm met bakpapier.
- Hak de pure chocolade fijn en snijd de roomboter in kleine stukjes.
- Smelt de pure chocolade en roomboter au bain-marie tot een egaal mengsel. Haal van het vuur en laat kort afkoelen.
- Meng de kristalsuiker en vanillesuiker door het chocolade-botermengsel tot een iets korrelig beslag.
- Voeg de eieren toe en klop ze één voor één stevig door het beslag.
- Zeef het zelfrijzend bakmeel en het zout boven het beslag en spatel dit er voorzichtig doorheen.
- Stort het beslag in de bakvorm en verdeel de gehakte melkchocolade erover.
- Bak de brownies in de airfryer gedurende 25-30 minuten, afhankelijk van de dikte van je beslag.
- Laat de brownies afkoelen voordat je ze aansnijdt.
Culinair
- Miljuschka
- Adobe Stock