/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2F2025%2F02%2FLlgwGbqL0Y2GUU1740385411.jpg)
Ingrediënten:
Voor 2 schnitzels
- 2 ongepaneerde varkensschnitzels
- 50 gram bloem
- 50 gram paneermeel
- 1 ei
- peper zout naar smaak
Zo maak je zelf schnitzels uit de airfryer:
- Verwarm de airfryer voor op 180 graden.
- Zet drie diepe borden klaar: één met bloem, één met paneermeel en één met het losgeklopte ei.
- Dep de schnitzels droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout naar smaak.
- Haal de schnitzels eerst door de bloem, vervolgens door het ei en tot slot door het paneermeel. Druk het paneermeel goed aan zodat het stevig blijft zitten.
- Leg de schnitzels op een vel bakpapier in het mandje van de airfryer.
- Bak de schnitzels in ongeveer 15 minuten goudbruin en gaar. Draai ze halverwege voorzichtig om voor een gelijkmatige garing.
Culinair
- Albert Heijn
- Adobe Stock