/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2F2025%2F02%2FXRGAgnoT1uLovv1739872355.jpg)
Ingrediënten:
Voor vier toetjes
- 200 milliliter slagroom
- 200 gram mascarpone
- 3 grote stroopwafels
- 2 eetlepels basterdsuiker
- 1 theelepel citroensap
- kant-en-klare karamelsaus
- snuf kaneel
Zo maak je een toetje met stroopwafel en mascarpone:
- Klop in een kom de slagroom stijf met 1 eetlepel basterdsuiker. Klop in een andere kom de mascarpone zacht met de rest van de suiker.
- Schep de slagroom door de mascarpone met het citroensap en een snuf kaneel. Laat het 10 minuten opstijven in de koelkast.
- Hak de stroopwafels fijn. Schep om de beurt een laagje monchouroom, stroopwafel en karamel in de glaasjes. Herhaal dit totdat alles op is en eindig met een topping van stroopwafelkruimels en karamelsaus.
- Serveer de toetjes direct.
Culinair
- Keuken Liefde
- Adobe Stock