Last-minute uittip: fair bij de Fraeylemaborg in Slochteren

Een leuke activiteit op paasmaandag.

Tekst en foto: Landgoed Fraeylemaborg

Op paasmaandag 10 april vindt bij de Fraeylemaborg in Slochteren de tuin- en lifestylefair Groei & Bloei plaats. Tientallen standhouders staan op het landgoed voor je klaar met alles op het gebied van bloemen, planten, leuke woonaccessoires en lifestyleproducten. 


Gezellige fair

Voor deze gelegenheid wordt het terrein van de Fraeylemaborg aangekleed met mooie planten en bloemen. Naast de tientallen kraampjes zijn er ook gezellige terrasjes, eet- en drinkstands en het geheel wordt opgeluisterd met gezellige livemuziek. Naast struinen langs de vele kraampjes kun je ook deelnemen aan lezingen en demonstraties over biodiversiteit en gezonde voeding. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten, zoals het maken van een terrarium of een bijenhotel.

Informatie

De fair is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Toegang kost €8 per persoon; kinderen tot en met 17 jaar krijgen gratis toegang. Een bezoek aan de fair kan ook worden gecombineerd met een bezoek aan de Engelse landschapstuin van de borg. Zo is er een wandeltocht uitgezet langs de vele stinzenplanten die in deze periode in bloei staan. Ook is de borg zelf te bezichtigen. Daarnaast kun je in het naastgelegen koetshuis de tentoonstelling Mesdag + Van Houten: het zit in de familie, met werken van deze Groningse kunstenaarsfamilie, bekijken.


Laatste nieuws