Nieuwste editie van Noorderland is nu te koop!

Dit nummer staat helemaal in het teken van de passie in het noorden.

Lees ook

De nieuwste editie van Noorderland is nu te koop! Haal 'm snel in de boekhandel of supermarkt, of bestel deze editie gemakkelijk online via onze webshop.
Dit feestelijke nummer staat helemaal in het teken van de passie. Voor dit nummer spraken we met de Groningse kunstenaar Harry Arling, die met hart en ziel bijzondere kunstwerken, zijn Kosmotroniks, maakt. In Stad gingen we ook op bezoek bij een danssalon en zagen daar met eigen ogen dat de tango ook prima bij de nuchtere Groningers past.

Verder dook de Drentse bloemenboerin Annemarije haar tuin in en stelde speciaal voor Noorderland een prachtig winterboeket samen. Ga zelf ook aan de knutsel: haar gemakkelijke do-it-yourself bekijk je in dit nieuwe nummer. En waar kun je de passie nog beter proeven dan in de keuken? Bekijk onze lekkerste feestgerechten met een noordelijk tintje. En voor wie het nóg een beetje smakelijker wil: onze schrijfster Jolanda de Kruyf sprak met Drentse sambalboeren die de provincie een flinke opdonder willen geven. Da’s pas pure passie! Verder gingen we op bezoek in natuurgebied het Hart van Drenthe, volgden we het Friese Kerkenpad en beschreven we de leukste wandel- en fietsroutes voor dit seizoen. Dit – en nog véél meer – lees je nu in de nieuwste Noorderland!

Bron: Redactie Noorderland | Beeld: Redactie Noorderland

Laatste nieuws

Zie ook