5 t/m 7 november: Wijnfestival Groningen

In de Der Aa-kerk proef je van een uitgebreid aanbod aan wijnen in een gezellige sfeer.

Lees ook

Na een jaar afwezigheid kunnen wijnliefhebbers uit het noorden weer volop proosten tijdens het Wijnfestival Groningen 2021 vanaf 5 tot en met 7 november.
Zoals elk jaar laten terugkerende en nieuwe standhouders hun wijnen uit uiteenlopende landen proeven. Met een proefglas in de hand maken de gasten een wereldreis door wijnlanden als Italië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Portugal, Zuid-Afrika en Macedonië. Tussen het proeven door kunnen bezoekers de lekkere trek stillen met kaas, charcuterie en verschillende warme gerechtjes.

Dit jaar zijn er minder mensen toegestaan in de kerk dan normaal, dus het zal iets rustiger zijn, maar dat betekent ook dat je minder lang hoeft te wachten tot je glas weer gevuld is! De sfeer in de Der Aa-kerk zal hoe dan ook vrolijk en feestelijk zijn.

Een ticket kost in de voorverkoop €17,50 en aan de deur €20. Dit is inclusief proefglas, garderobe en 3 muntjes. Je kunt dus gelijk een glas wijn of hapje uitkiezen. Ga voor meer informatie naar de website van Wijnfestival Groningen.

Bron: Visit Groningen/Wijnfestival Groningen | Beeld: Instants/iStock

Laatste nieuws

Kerstbal

Grootste kerstbal ter wereld weer verlicht

Met een diameter van 26 meter en een hoogte van 19 meter is het de allergrootste kerstbal ter wereld!

Recept: Drentse kniepertjes

Wie “oudejaarsdag” en “Drentse koekjes” zegt, denkt direct aan de ouderwetse knieperties, ook wel knijpertjes.

Zie ook