2 t/m 4 juli: FestiValderAa in Schipborg

Geniet drie dagen lang van theater en muziek in het Drentse stroomdallandschap!

Lees ook

Van 2 tot en met 4 juli vindt in Schipborg FestiValderAa plaats, een intiem en eigenzinnig feest waarbij je geniet van theater en muziek in het Drentse stroomdallandschap.
Kleinere editie
Dit jaar is FestiValderAa in verband met het coronavirus een intiemere versie dan voorgaande jaren. Er zijn geen grote optredens en borrels, maar het belooft een meer ingetogen en bescheidener editie te worden, binnen de geldende maatregelen.

Activiteiten
Er zijn dit jaar diverse theatrale fiets- en wandelroutes te volgen. De routes bestaan uit twee, drie of vier voorstellingen waarbij het publiek wordt geleid door een gids. De voorstellingen zijn kort, maar zorgvuldig aan elkaar gekoppeld en laten alle mogelijke manieren van theater goed zien.

Voor publiek dat nóg meer van de natuur wil genieten zijn er verschillende natuurwandelroutes door het weidse landschap van Schipborg. Dit jaar is er de Schemertocht, de Vroege Vogeltocht en de Dagdromerstocht. De muziekliefhebber kan een kaartje te kopen voor het het muziekprogramma op de Schapenstee, waar per tijdsblok meerdere bands spelen. Voor de allerkleinsten is er een programma in het Kinderbos met meerdere workshops.

Informatie
Voor alle routes en programmaonderdelen zijn aparte kaartjes beschikbaar. Ga voor meer informatie en het volledige programma naar de website.

Bron: FestiValderAa | Beeld: kruwt / iStock

Laatste nieuws

Kerstbal

Grootste kerstbal ter wereld weer verlicht

Met een diameter van 26 meter en een hoogte van 19 meter is het de allergrootste kerstbal ter wereld!

Recept: Drentse kniepertjes

Wie “oudejaarsdag” en “Drentse koekjes” zegt, denkt direct aan de ouderwetse knieperties, ook wel knijpertjes.

Zie ook