Nieuwste Noorderland is nu verkrijgbaar

Deze nieuwe editie is nu te koop in onze webshop.

Lees ook

De nieuwste Noorderland is uit! Deze gloednieuwe editie, die helemaal in het teken staat van duurzaamheid, ligt al bij abonnees op de mat en is nu ook verkrijgbaar in onze webshop.

In dit nieuwe nummer van Noorderland staat het groene en bewuste leven centraal. Zo spraken we in Stad met jonge pioniers die een voedselbos aanleggen waarvan we later de vruchten kunnen plukken (letterlijk!), gingen we op bezoek bij kunstenares Jet Violier die haar Drents keuterijtje op de valreep redde van de sloopkogel en zagen we in Valthermond dat de akkervarkens van Claudia en Willem een heerlijk leven leiden in de meest pure vorm. Over ‘puur’ gesproken: in deze editie spraken we ook met Gronings cabaretier Bert Visscher over zijn nieuwe boek waarin hij in alle eerlijkheid vertelt over zijn eerste “rampenjaren” op het toneel.

Ook gaan we zelf aan de slag: creëer bijvoorbeeld met tuinredacteur Gert Tabak een wild natuurgebiedje in eigen tuin, en maak deze gelijk “bijvriendelijker” volgens de tips van huisbioloog Kees Boele. Duik ook de keuken in met onze vegetarische recepten. Geen zin in zelf koken? Lees dan onze gids over groene adressen in het noorden.

Benieuwd naar deze nieuwe editie? Je bestelt 'm nu via deze link in onze webshop!

Bron: Redactie Noorderland | Beeld: Redactie Noorderland

Laatste nieuws

Zie ook