Beleef WinterWelVaart bij je thuis

Dit jaar gaat WinterWelVaart vanwege het coronavirus niet door. Daarom biedt de organisatie als alternatief de nieuwe WinterWelVaart-kerstbox en een luisterroute door Groningen aan.  

Lees ook

Normaal gesproken vindt in december WinterWelVaart, hét sfeervolle winterevenement van Groningen, Zoutkamp en Sappemeer, plaats. Dit jaar gaat het evenement niet door in verband met de huidige coronamaatregelen. Daarom biedt de organisatie als alternatief de nieuwe WinterWelVaart-kerstbox en een luisterroute door Groningen aan.
Beleef WinterWelVaart bij je thuis
Met de WinterWelVaart-kerstbox haal je het lekkers en leuks van de wintermarkt in huis. Met de aanschaf van dit Groningse pakket ondersteun je niet alleen lokale ondernemers maar ook de historische klippers, aken, schoeners en tjalken die tijdens WinterWelVaart zouden aanleggen. De box is vanaf nu te bestellen via Grokaalbox en WinterWelVaart voor €55 per stuk. De kerstbox wordt op 18 december ben je thuisbezorgd.

Luistervoorstelling van WinterWelVaart
Daarnaast heeft de organisatie van WinterWelVaart een ander passend alternatief: een theatrale luisterroute die je via je mobiele telefoon langs monumenten en andere bezienswaardigheden leidt. De tour laat je met een uniek verhaal vol fantasie en historie op een nieuwe manier luisteren en kijken naar de stad. De luisterroute is vanaf 18 december via de website van WinterWelVaart een half jaar lang gratis te beluisteren. De route is geschikt voor jong (vanaf 6 jaar) en oud.

Bron: WinterWelVaart | Beeld: Stef Steneker

Laatste nieuws

Zie ook