Fair Ferry vaart langs Nederlandse kust en Waddeneilanden

Fair Ferry biedt nu een Kustlijn-route langs de mooiste Nederlandse kustplaatsen, van Vlissingen tot Harlingen.

Lees ook

Vallen de vakantieplannen dit jaar in het water? Of was je sowieso al van plan om in Nederland op vakantie te gaan? Fair Ferry biedt nu een Kustlijn-route langs de mooiste Nederlandse kustplaatsen, van Vlissingen tot Harlingen. Het tall ship Twister vaart in juli en augustus uit.

De Twister heeft ruimte voor 18 passagiers en begint haar reis op 11 juli in Harlingen. Ze vaart dan naar Terschelling en later via Texel naar Den Helder en verder richting het zuiden om in Vlissingen te eindigen. Vervolgens wordt deze route weer omhoog gezeild.

Bij de kustplaatsen en Terschelling ligt de Twister een paar dagen in de haven. Zo hebben de passagiers alle tijd om de omgeving van de havenstad of het eiland te ontdekken en te genieten van lokale specialiteiten. De Twister is voorzien van comfortabele bedden en je slaapt in je eigen hut. Het ontbijt wordt iedere morgen verzorgd op de boot.

De reis kan volgens het hop-on, hop-off principe per etappe worden geboekt. Een etappe duurt vier dagen. Dus of je nou een paar dagen of een paar weken wil meezeilen, het kan allemaal.

Ook op het vasteland helpt de bemanning van De Twister je graag. Zo is er fietsverhuur mogelijk en fungeert te bemanning ook als gids. Ze vertellen je graag waar je de leukste lokale plekjes, tradities, lekkernijen en bijzondere musea vindt. De passagiers krijgen tevens bij iedere stad een plattegrondje met highlights mee.

Natuurlijk wordt er tijdens de reis goed rekening gehouden met de coronamaatregelen. Kijk voor alle etappes, reserveringen en actuele prijzen op fairferry.com.

Beeld: Fair Ferry

Laatste nieuws

Zie ook