Wandelen op de schrikkeldag

Wandel op 29 februari mee met de Spirit of Nature-tocht.

Dit jaar is ons een extra dagje gegund: een schrikkeldag om de misgelopen tijd van de afgelopen vier jaar in te halen. Wat is er beter dan om deze “extra” dag te gebruiken om te genieten van de beginnende lente? Wandel 29 februari mee met Staatsbosbeheer en sta even stil bij het thema “tijd”.

Op zaterdag 29 februari organiseert Staatsbosbeheer een Spirit of Nature-tocht waarbij je stilstaat hoe we tijd beleven. Wat is voor ons ‘een jaar’ en is dat in de natuur hetzelfde? Wanneer de winter overgaat in de lente, wat gebeurt er dan: om ons heen en in onszelf? Het is leuk om daar eens over na te denken, om je meer bewust te worden van het leven om je heen. Dat vergroot de verbinding met je omgeving en zo leer je ook jezelf weer beter kennen.

De wandeling begint om 15.00 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad in Drouwen. De wandeling is in een rustig tempo, om onderweg te genieten van de overgang van de winter naar de lente. Je kijkt naar de bomen en de natuur om je heen. Want wat doet een jaar met de natuur?

Buitencentrum Boomkroonpad organiseert de Spirit of Nature-wandeling samen met Gabriëlle Kuijer van Intuitive Trails.

Tijd: 15.00 uur
Locatie: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen.
Kosten: €19,50
Info en aanmelden: staatsbosbeheer/SpiritDrenthe

Beeld: Staatsbosbeheer

Laatste nieuws