De Moestuin – Floor Korte

Groente en fruit uit eigen tuin, de heerlijke geur van basilicum en munt in de lucht... daar dromen we allemaal wel van. In De Moestuin vertelt Floor Korte je alles over het bijhouden van een moestuin en alles wat daarbij komt kijken.

Lees ook

Openingsbeeld: fotolinchen / iStock

Groente en fruit uit eigen tuin, de heerlijke geur van basilicum en munt in de lucht… daar dromen we allemaal wel van. Met haar eigen moestuin zit Floor Korte dus helemaal goed. In De Moestuin vertelt ze je alles over het bijhouden van een moestuin en alles wat daarbij komt kijken.

You are now entering a stress-free zone. Voor Korte, die een aantal jaren geleden geen idee had wat ze met de 4 tomatenplanten moest doen die ze cadeau kreeg, is haar moestuin een stressvrije zone geworden. Even weg van de computer om de planten te zien groeien en ze te verzorgen. Van dagboek tot blog tot boek, Korte's passie werd steeds groter.

In De Moestuin maakt Korte het onderhouden van een moestuin behapbaar. Per maand laat ze je zien wat je in je moestuin kunt doen en wanneer het beste moment is. Met de tips & tricks en do's & don'ts maakt ze het bijhouden van je eigen tuintje nog makkelijker… en stressvrijer. En als je dan na lang wachten al die lekkere groenten uit de grond ziet schieten, wat dan? Met korte recepten maakt Korte het nog leuker om de keuken in te duiken met je eigenhandig gekweekte groen.

De Moestuin is een uitkomst voor iedere moestuinliefhebber (in spé). Een heerlijk boek vol met foto's uit de moestuin, en illustraties gemaakt door Korte zelf. Op haar blog floorsmoestuin.nl en haar Instagram lees en zie je alles over haar moestuin. 

de moestuin

De Moestuin – Floor Korte
€25
ISBN 9789021567945
Kosmos Uitgevers

Laatste nieuws

Zie ook

winterjassen

De meeste geliefde winterjassen van wandelaars

Voor de fanatieke wandelaars die het niet kunnen laten om door de natuur te slenteren in de koudere maanden, is een winterjas die je beschermt tegen alle winterse elementen een absolute must.

Winnen: 2x emaillen mokken

Wat een kleurrijke motieven op deze emaillen mokken van Wild en Wolf! Maak nu kans op een van de mokken.

101 Assenaardigheden en meer

101 Assenaardigheden en meer is het tweede deel in de Nieuwe Asser Historische Reeks. Martin Hiemink laat je in dit boek meegenieten van indrukken van en weetjes over Assen.

Fit vega(n) food

Voedingsdeskundige Nanneke Schreurs en foodie José van Riele laten zien dat je ook met een vegetarisch of veganistisch dieet een gezonde lifestyle kunt hebben. Ze helpen je op weg met heerlijke plantaardige recepten.

Boeken- en muziekmarkt in Coevorden

Op zaterdag 23 juni vindt de jaarlijkse boekenmarkt plaats in het historische centrum van Coevorden. Ieder jaar wordt deze markt georganiseerd door de activiteitencommissie en trekt liefhebbers vanuit het hele land.